WAT IS DAT?
OEFENEN
DOELGROEP
PROJECTEN
NIEUWS
AAD
LINKS
PARTNERS
CONTACT

week van de alfabetisering

 
WEEK VAN DE ALFABETISERING

Week van de AlfabetiseringVoor deze bijzondere gelegenheid brengt Nic Balthazar het gloednieuwe verhaal Neeland dat hij schreef
voor de vierde editie van het project Luisterogen.

Op woensdag 5 september 2012 leest Nic Balthazar zijn verhaal om 19 uur 30 in het Meermanno Museum in Den Haag. Bovendien kan u er de Papier Biënnale bewonderen.

Op vrijdag 7 september 2012 leest Nic Balthazar zijn verhaal om 19 uur 30 in het Museum Plantin-Moretus in Antwerpen.

Diezelfde avond interviewt Edward van de Vendel (Den Haag) en Jelle Van Riet (Antwerpen) hem en twee Luisterogenacteurs.
Wij trakteren u achteraf op een drankje.

Voor deze avonden kunt u nu al inschrijven bij info@luisterogen.nl of info@luisterogen.be.

In beide musea kunt u in de Week van de Alfabetisering ook gratis workshops volgen. Zetten en drukken van woorden uit het verhaal of een letterposter maken.
Meer info over deze workshops vindt u binnenkort hier.

Met dank aan DE DAGEN, SISO Marco Polo, Stichting Lezen, Nederlandse Taalunie, Steunpunt Taal en Onderwijs, Stichting Lezen en Schrijven, GGMD.
Met de gewaardeerde steun van de Vlaamse Gemeenschap/Leesbevordering, Museum Plantin-Moretus, Algemeen onderwijsbeleid & cultuur stad Antwerpen, Museum Meermanno, Koning Boudewijn Stichting, KOCA vzw.


Luisterogen is een project van KOCA vzw. Luisterogen laat laaggeletterden genieten van mooie verhalen op maat en koppelt hier een educatief en cultureel luik aan.